Monthly Archives: April 2017

AGOLLI- SHKRIMTAR I SHQUAR, POR MIDIS TE SHQUARISH – 2

Shënime nga Skifter Këlliçi Pjesa e dytë-  C’mund të bënte më shumë Agolli?   Për të shpjeguar dhe më mirë domethëien e  titullit të këtyre shënimeve, do të përdor vargje nga Agolli dhe nga disa poetë të