Category Archives: Uncategorized

AGOLLI- SHKRIMTAR I SHQUAR, POR MIDIS TE SHQUARISH – 2

Shënime nga Skifter Këlliçi Pjesa e dytë-  C’mund të bënte më shumë Agolli?   Për të shpjeguar dhe më mirë domethëien e  titullit të këtyre shënimeve, do të përdor vargje nga Agolli dhe nga disa poetë të

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!